КРКОБАБИЋ: ПЕНЗИОНЕРИ БЕОГРАДА И ПУПС БЕОГРАДА СУ ЈЕДНО

„Данас смо у Београду, али не у центру Београда – на Врачару, не у Сава Центру, него у Лазаревцу. Брига за пензионере је била и остала приоритет за све чланове ПУПС-а. Једноставно, пензионери Београда и ПУПС Београда су једно. Наше заједничке тековине –  бесплатни градски превоз за све грађане старије од 65 година, тринаеста пензија за најугрозеније пензионере, геронтодомаћице као најадекватнији вид помоћи за немоћне, клубови за пензионере, дневни центри за боравак најстаријих – те тековине биле су и остале наш приоритет. “ изјавио је лидер ПУПС-а Милан Кркобабић у посети Лазаревцу, који је данас био домаћин свим општинским одборима ове партије на територији Града Београда.  

Фото: Емил Ваш/БЕТА

„Лазаревац је место одакле треба да крене зелени прстен Београда. Домаћини из 139 села, колико их има Београд, удружени у задруге представљаће нову долазећу снагу Града. А то значи да београђани могу да рачунају на своје здраве и свеже производе по приступачним ценама, а да домаћини, пољопривредници на својим газдинствима имају обезбеђену будућност. Тај зелени прстен спавашава Београд.“ поручио је Кркобабић.

Фото: Емил Ваш/БЕТА

Радном састанку у оквиру Каравана ПУПС-а„Србијо, и ово је Србија“, одржаном у Општинској сали у Лазаревцу, присуствовали су руководиоци Градске организације ПУПС-а Београд и општинских организација: Гроцка, Нови Београд, Земун, Сурчин, Раковица, Чукарица, Вождовац, Звездара, Обреновац, Врачар, Младеновац, Савски венац, Сопот и Лазаревац.

Фото: Емил Ваш/БЕТА

Скупу су присуствовали чланови највишег руководства ПУПС-а: Хаџи Милорад Стошић председник Извршног одбора ПУПС-а и народни посланик, Профир Ранчић потпредседник Градског одбора ПУПС-а Београд и председник Одборничке групе ПУПС-а у Скупштини Града Београда, Владан Ђукић потпредседник Градског одбора ПУПС-а Београд, координатор ПУПС-а за Град Београд и помоћник градоначелника Београда, Дарко Божић потпредседник Градског одбора ПУПС-а Београда и државни секретар у Министарству за пољопривреду, водопривреду и шумарство и други чланови руководства.