ПУПС ИЗ СУБОТИЦЕ – УСКОРО БОЉИ ДАНИ ЗА ОНЕ У НЕМАШТИНИ

„Ускоро ћемо ићи са званичном иницијативом за увођење гарантоване-социјалне пензије за грађане угрожене немаштином, оне преко 65 година живота, који нису остварили право на пензију и немају друге приходе. То је вид наше солидарности са њима, али и обавеза друштва у целини да им обезбеди достојанствену старост“ изјавио је лидер ПУПС-а Милан Кркобабић данас у посети Суботици.

Фото: Ристо Костов

ПУПС полако али сигурно улази у завршну фазу припрема  за предстојеће изборе на свим нивоима, а контакт са грађанима остаје приоритет за ову партију.  

„Проблеми југа, севера, истока и запада Србије, проблеми свих наших грађана су  и наши проблеми. Ми из ПУПС-а смо ту да заједно са њима, са запосленима, са пољопривредницима и пензионерима радимо на бољитку. Одзив грађана је велики, ја се радујем сусрету са њима и њихови захтеви су за нас императив у поступању. Слушамо, гледамо и деламо!“ рекао је Кркобабић.

На изузетно посећемо радном скупу у оквиру Каравана ПУПС-а„Србијо, и ово је Србија“, изражено је пуно јединство и спремност да се програмска начела ПУПС-а доследно реализују и констатована потпуна оспособљеност градских и општинских одбора Бачке пред предстојеће изборе.

Фото: Ристо Костов

Данас су се у Суботици осим председника партије, обратили председник ИО ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић, председник Покрајинског одбора ПУПС-а за АП Војводину и посланик у Скупштини Војводине Мирослав Шпановић и члан ИО ПУПС-а Марко Марић. Присуствовали су градски и општински одбори: Суботица, Нови Сад, Сомбор, Мали Иђош, Бачка Топола, Апатин, Србобран, Бечеј, Врбас, Бачка Паланка, Тител и Темерин као и други чланови највишег руководства ПУПС-а – потпредседници ИО ПУПС-а Крум Васев и Ило Михајловски.

Фото: Ристо Костов