КАРАВАН ПУПС-а „СРБИЈО, И ОВО ЈЕ СРБИЈА“ У ШАПЦУ: И ЕКОНОМИЈА И ДРУШТВО

„И економија и друштво“ изјавио је лидер ПУПС-а Милан Кркобабић данас у посети Шапцу.
„Радимо жестоко на подизању економије и то се види. Али морамо да радимо и на подизању друштва. Ми смо ту управо због тога – да подижемо друштво. Хоћемо да наше друштво у целини, а поготово они најрањивији слојеви буду максимално заштићени“ рекао је Кркобабић.
На скупу је изражено пуно јединство и спремност да се програмска начела ПУПС-а доследно реализују. Пракса отворених врата за ПУПС нема алтернативу. „Само заједно са грађанима у локалним срединама и уз њихову пуну подршку можемо да вучемо практичне и корисне потезе.“ оцењено је на скупу и истакнуто да су градски и општински одбори Мачванског и Колубарског округа у потпуности оспособљени за предстојеће изборне активности на свим нивоима.
Радном скупу данас у Шапцу оквиру Каравана ПУПС-а „Србијо, и ово је Србија“ су се, осим председника партије, обратили председник ИО ПУПС-а Хаџи Милорад Стошић, председник Покрајинског одбора ПУПС-а за АП Војводину и посланик у Скупштини Војводине Мирослав Шпановић и члан ИО ПУПС-а и председник ГО Шабац Стеван Матић.
Изузетном скупу у Шапцу присуствовали су градски и општински одбори Мачванског управног округа – Шабац, Богатић, Лозница, Владимирци и Коцељева и Колубарског управног округа – Ваљево, Уб, Мионица и Љиг, као и чланови највишег руководства ПУПС-а – потпредседница ПУПС-а Милена Ћорилић, потпредседници ИО ПУПС-а Крум Васев и Ило Михајловски, члан ИО ПУПС-а Добросав Јанковић.