Караван ПУПС-а “Србијо и ово је Србија” данас у Пожаревцу: ЗАЈЕДНО СМО ЈАЧИ И ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ

 „Овде смо да заједно истакнемо значај локалних заједница. Хоћемо да људи у њима имају неприкосновено право да се договарају, да планирају и одлучују о свим питањима која су значајна за њихов живот и рад. Истовремено, да утичемо да све то прати законом дефинисана адекватна финансијска подршка из државне благајне. Тамо где се људи  договарају, планирају и одлучују  и где има довољно новца за то тамо се деца рађају, а млади остају да живе.“ поручио је лидер ПУПС-а Милан Кркобабић у Пожаревцу, обраћајући се  руководствима 13 градских и општинских одбора из Браничевског, Подунавског, Зајечарског и Борског управног округа, на импозантном, изузетно посећеном радном скупу у оквиру Каравана „Србијо, и ово и Србија“.

Фото: Ристо Костов

Учесници скупа били су јединиствени – сигурне и редовне зараде да, пензије да, приходи од пољопривредних производа – да, али такви да од њих може пристојно може да се живи. Заједно смо јачи и заједно можемо све – ПУПС и грађани Србије!

Фото: Ристо Костов

На састанку су учествовали чланови највишег руководства ПУПС-а – потпредседник Извршног одбора партије Ило Михајловски, потпредседник ПУПС-а и председник ГО Смедерево, члан ИО и председник ОО Књажевац Радомир Вељковић, члан ИО и председник ОО Пожаревац Драган Станојевић, саветник председника ПУПС-а Ристо Костов и руководство градских и општинских одбора Пожаревац, Костолац, Петровац на Млави, Жагубица, Голубац, Смедерево, Велика Плана, Смедеревска Паланка, Бољевац, Књажевац, Бор, Кладово и Неготин.