Милан Кркобабић на “Каравану ПУПС-а 2021” у Врању: ЧВРСТА КАПИЈА ЈУГА!

  „Јужна капија Србије ће одолети свим изазовима. И економским и популационим и безбедносним. Зато је нужно да будемо заједно, зато морамо да наставимо да мењамо Србију на боље“ – истакао је лидер ПУПС-а Милан Кркобабић данас у Врању у оквиру „Каравана ПУПС-а 2021“, наглашавајући да нам је данас од животне важности управо ПУПС-ова порука солидарности  „Србијо, и ово је Србија!“

На величанственом скупу у оквиру каравана, у сали Скупштине општине Врање, присуствовала су руководства 13 градских и општинских одбора из Јабланичког управног округа: Лесковца, Бојника, Лебана, Власотинца, Црне Траве и Пчињског управног округа: из Врања, Врањске Бање, Владичиног Хана, Сурдулице, Босилеграда, Трговишта, Бујановца и Прешева.

Поред Милана Кркобабића,  лидера ПУПС-а и министра за бригу о селу скупу у Врању су присуствовали: Слободан Величковић, потпредседник Партије, Хаџи Милорад Стошић, председник Извршног одбора, Ило Михајловски, потпредседник ИО, Зоран Димитријевић, члан Главног одбора задужен за Јабланички управни округ и државни секретар у Министарству привреде и домаћин данашање манифестације Градимир Јовановић, члан Извршног одбора и председник Градског одбора ПУПС-а Врање.

Караван ПУПС-а 2021. „Србијо, и ово је Србија“,  кренуо је на иницијативу председника ПУПС-а Милана Кркобабића 10. маја из Ниша, на дан када је  пре 16 година основана Партија уједињених пензионера Србије. Циљ кадровског, организационог и оперативног јачања у 134 општинска и градска одбора  ПУПС-а широм Србије јесте оспособљавање чланства за излазак на предстојеће изборе. До сада је Караван ПУПС-а, одржан у Крагујевцу (29. маја), Руми (5. јуна) и Чачку (12. јуна), а у плану је да се чланови и симпатизери ПУПС-а окупе и у Зрењанину, Пожаревцу, Шапцу, Суботици и другим крајевима широм Србије.