Стефан Кркобабић са председником СНП: ПРОБЛЕМИ МОГУ ДА СЕ РЕШЕ ДИЈАЛОГОМ

Потпредседник Народне скупштине Стефан Кркобабић састао се данас у Дому Народне скупштине са послаником Скупштине Црне Горе и председником Социјалистичке народне партије Црне Горе Владимиром Јоковићем.

„Све проблеме можемо да решавамо само на један начин, а то је дијалогом. Морамо да имамо разумевања једни за друге. Братски црногорски и српски народ су увек били заједно када је било најтеже, а тако ће и остати. Захвални смо СНП-у на спремности да истрају у доследној борби за одбрану положаја Српске православне цркве, њених светиња, као и на подршци за решавање питања везаних за Косово и Метохију“ изјавио је после састанка Кркобабић.

Фото: Немања Панчић

Јоковић је изразио захвалност на топлом дочеку и истакао да ПУПС и СНП имају иста програмска и идеолошка опредељења. „Снажно подржавамо концепт обнове села Србије јер и ми се у Црној Гори суочавамо са истим проблемом. Искуства из Србије биће нам од велике помоћи. Економска сарадња Србије и Црне Горе мора да се развија, очекујемо овог лета људе из Србије и биће добродошли.

Фото: Немања Панчић

Залажемо се и залагаћемо се за најбоље могуће односе између Србије и Црне Горе.“ изјавио је председник СНП-а.

Састанку су присуствовали председник Српске лиге Александар Ђурђев, народни посланик Драган Марковић и чланови делегације из Црне Горе Драгослав Шћекић и Никола Милићевић.