ПУПС СПРЕМАН ЗА ИЗБОРЕ!

ПУПС СПРЕМАН ЗА ИЗБОРЕ!

Седница Главног одбора Партије уједињених пензионера Србије

Данас је у центру „Сава“ у Београду одржана редовна радна седница Главног одбора Партије уједињених пензионера Србије – ПУПС, којој су присуствовали представници више од 150 општинских, градских и покрајинских одбора.

Председник ПУПС-а Милан Кркобабић је оценио да су резултати у земљи задовољавајући:

„Каса Републике Србије је пуна и сигурна, пензије су редовне. Усклађиваће се на обавезујући начин за државу, а прихватљив за пензионере. Пуна подршка ПУПС-а и његово активно учешће и допринос у реализацији Програма финансијске и економске стабилизације председника Републике Србије Александра Вучића, обележили су деловање ПУПС-а у протеклом периоду.

Борба за побољшање социјално-економског положаја пензионера, борба против свих видова дискриминације старих, као и равномерни регионални развој уз отклањање неприхватљиво великих разлика између села и града, биће у средишту деловања ПУПС-а у наредном периоду – истакао је Кркобабић.

Са седнице Главног одбора је поручено да ће се ПУПС и даље бескомпромисно залагати да у Србији не буде грађана првог и другог реда.

Општински одбори ПУПС-а су програмски, организационо и кадровски спремни за предстојеће парламентарне, покрајинске и локалне изборе – закључено је на седници.

Close Menu