МИЛАН КРКОБАБИЋ: НАШЕ ВРЕМЕ ЈЕ ВРЕМЕ ДАВАЊА

Поводом 20. децембра, Светског дана људске солидарноси у Скупштини града Београда одржана је четврта по реду хуманитарна новогодишња аукцији слика по називом „ Из приватних колекција познатих личности“ под покровитељством заменика градоначелника Милана Кркобабића.

Приход од продатих слика у износу од 1.180.000 динара намењен је Прихватилишту за стара и одрасла лица у Кумодаршкој, јединој установи у земљи која брине о људима који немају кров над главом.

Отварајући аукцију, Милан Кркобабић је том приликом изјавио:

– Зима је на прагу и није ни пожељно ни упутно, да људи који немају где, буду на улици. Средства прикупљена на аукцији намењена су обнови прихватилишта, које је за њих једина адреса, кров под који могу да сврате.

На нама је, и на људима добре воље, да данас омогућимо да прихватилиште буде преуређено, проширено како би тим људима омогућили бољи и квалитетнији начин живота за период који проводе у њему.

Милан Кркобабић, заменик градоначелника Београда са учесницима хуманитарне аукције

Јавне личности које су овде са нама су изузетни људи који су спремни да дају. А ово је време давања. Надам се, да је ће њихов пример бити прави и за све оне друге који имају много, толико да не знају и колико. Хвала вам у име људи којма ћете помоћи – рекао је Ккобабић.

На предходне три хуманитарне аукције прикупљено је близу три милиона динара.

Међу ученицима данашње хуманитарне аукције били су: Весна де Винча, власница компаније „МИС ЈУ“, Милица Милошевић, сликарка, Верица Ракочевић, модна креаторка, новинари Оливера Јовићевић и Срђан Предојевић, Зузана Верески, сликарка из Ковачице, Сузана Манчић, тв водитељ, Вања Булић, новинар, Марија Килибарда тв водитељ, Биљана Цинцаревић, сликарка, Маријана Матеус, модни креатор.

На аукцији је било понуђено укупно 11 слика, а почетна цена кретала се од 10.000 динара до 110.000 динара.


Comments

  • Wow, marvelous weblog structure! How lengthy have you been running a
    blog for? you make blogging glance easy. The total glance of your website is wonderful, let alone the content material!

    You can see similar here ecommerce

  • Wow, wonderful blog format! How long have you been blogging for?
    you make blogging look easy. The full glance
    of your web site is fantastic, as smartly as the content material!
    You can see similar here e-commerce

Leave a Reply

Your email address will not be published.