Пензионерска партија хоће са Дачићем

Шеф посланичке групе Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) у републичком парламенту Момо Чолаковић изјавио је да ће његова странка највероватније и у будуће бити у коалицији у којој је била и до сада, јер има добре резултате и сарадњу.

Поводом изјаве председника СПС Ивице Дачића о наставку коалиције са ПУПС и Јединственом Србијом после избора, Чолаковић је одговорио да се слаже са Дачићем.

Чолаковић је у изјави РТС рекао да ће разговори о сарадњи бити започети током децембра, односно оног тренутка када се буде знало када ће бити нови избори у Србији, за које очекује да ће бити одржани у априлу или мају идуће године. Он је навео и да је ПУПС отворен за све политичке опције и спреман за разговоре са свим политичким партијама у парламенту.

Чолаковић је изразио уверење и да ће парламент данас имати кворум за рад и најавио да ће ПУПС учествовати у расправи о Закону о рехабилитацији за који ће и гласати. Он је истакао да је ПУПС припремила и два амандмана да би се побољшао текст тог прописа и изразио наду да ће бити усвојен, јер постигнута сагласност о правима на реституцију и повраћај имовине.

извор: агенција „ТАНЈУГ
преузето са интернет портала дневног листа „Курир

Коментари су дозвољени 30 дана по објављивању чланка. Ако желите да нам се обратите, пишите нам.

Подели на Фејсбуку

Facebook Share

Tweet

Google Buzz