ПЕНЗИОНЕРСКА ПАРТИЈА ХОЋЕ СА ДАЧИЋЕМ

Шеф посланичке групе Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) у републичком парламенту Момо Чолаковић изјавио је да ће његова странка највероватније и у будуће бити у коалицији у којој је била и до сада, јер има добре резултате и сарадњу.

Поводом изјаве председника СПС Ивице Дачића о наставку коалиције са ПУПС и Јединственом Србијом после избора, Чолаковић је одговорио да се слаже са Дачићем.

Чолаковић је у изјави РТС рекао да ће разговори о сарадњи бити започети током децембра, односно оног тренутка када се буде знало када ће бити нови избори у Србији, за које очекује да ће бити одржани у априлу или мају идуће године. Он је навео и да је ПУПС отворен за све политичке опције и спреман за разговоре са свим политичким партијама у парламенту.

Чолаковић је изразио уверење и да ће парламент данас имати кворум за рад и најавио да ће ПУПС учествовати у расправи о Закону о рехабилитацији за који ће и гласати. Он је истакао да је ПУПС припремила и два амандмана да би се побољшао текст тог прописа и изразио наду да ће бити усвојен, јер постигнута сагласност о правима на реституцију и повраћај имовине.

извор: агенција “ТАНЈУГ
преузето са интернет портала дневног листа “Курир


Leave a Reply

Your email address will not be published.